موسسه استاندارد مواد غذایی

 

معرفی موسسه استاندارد مواد غذایی CODEX

Codex Alimentarius

کودکس مجموعه ای از استانداردها، آئین نامه و دستورالعمل ها از سوی فائو در زمینه استاندارد مواد غذایی است که به منظور محافظت از سلامت مصرف کننده و ترویج عدالت در تجارت مواد غذایی از سال ۱۹۶۳ مشغول به فعالیت است. استانداردهای ارائه شده توسط کودکس اطمینان از ایمن بودن مواد غذایی و خرید و فروش ان را تضمین می کند.

استانداردهای موجود در این انجمن بسیار گسترده بوده و شامل تمامی مواد غذایی موجود می شوند. استفاده از این استانداردهادر زمینه تجارت مواد غذایی بسیار مهم بود و موجب اطمینان مصرف کننده از مواد غذایی می شود. از استانداردهای موجود می توان به استاندارد عسل، انواع کنسروها، روغن های خوراکی، گوشت های گرم و منجمد، آبهای معدنی، سبزیحات و میوه ها، خشکبارها، خوراکی های نانی و کیک ها، استاندارد آرد و گندم و بسیاری از موارد دیگر اشاره نمود.

برای آشنایی بیشتر با بخش استانداردهای کودکس به اینجا مراجعه نمایید

 

همچنین در بخش انتشارات کودکس نیز مجلات و کتاب های مرتبط با مواد غذایی و استانداردها و شرایط تولید و نگهداری آنها نیز منتشر شده و در دسترس کاربران قرار می گیرند. در این منابع درباره کودکس، برنامه های آن، استانداردهای موجود، ارزش مواد غذایی و مطالبی از این دست منتشر می شود.

برای آشنایی بیشتر با بخش انتشارات کودکس به اینجا مراجعه نمایید