جعبه ابزار پژوهشگران http://YaBeSH.ir/ibox

جعبه ابزار پژوهشگران، به دسته بندی ابزارهای دیجیتال پژوهشی مورد نیاز محققان، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و … می پردازد. با توجه به روند جهانی” تحول دیجیتال”، اکو سیستم پژوهشی، همگام با این روند، ابزارها و پلت فرم های دیجیتال متنوعی را فراهم کرده است.

"سواد اطلاعاتی، سواد دیجیتال، سواد پژوهشی، سواد داده"

این ابزارها با دو هدف ساده سازی فرآیندهای پژوهشی و تسهیل ارتباطات بین پژوهشگران طراحی شده اند. یابش برای اینکه پژوهشگران براحتی ابزارهای مورد نیاز خود را پیدا کنند اقدام به معرفی این ابزارها در ده بخش مختلف کرده است. این ده بخش جعبه ابزار پژوهشگران عبارتند از:

یافتن یک ایده ی خوب پژوهشی برای بسیاری از افراد نیاز محسوب می شود. راه حل هایی برای یافتن ایده ها و مسایل پژوهشی که توانایی حل یک مشکل جامعه و یا صنعت را داشته باشد می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

MIT Solve / ideaconnection / innocentive

فهرست ابزارها ...

اینکه موضوع انتخابی شما حل شده تابحال یا خیر؟ تا چه مرحله ای مورد توجه دیگر پژوهشگران قرار گرفته است؟ نظریات مختلف درباره ی ایده ی شما چیست؟ همه ی این ها در ابزارهای پیشینه یابی باید مورد توجه قرار بگیرد.

Scopus / Web of Science / Sciexplore

بیشتر بخوانید ...

ممکن است در حین کار پژوهشی، ما نیازمند استفاده از داده های خام دیگر پژوهشگران باشیم. این ابزارها در دسترس هستند هم برای یافتن دیتاهای خام و هم برای اینکه ما ممکن است کدهای نرم افزاری لازم داشته باشیم که دیگران نوشته اند و در بسترهای مربوطه بارگزاری کرده اند.

Github / DataVerse / ataCite

بیشتر بخوانید ...

ما برای حل یک مسئله در همه ی ابعاد آن نیازمند ارتباط با دیگر متخصصان و پژوهشگران هستیم. شبکه های اجتماعی پژوهشی می تواند ما را در این زمینه یاری کند.

Researchgate / Mendeley / Sciexplore

بیشتر بخوانید ...

در کار آزمایشگاهی و عملی بر روی حل مسئله، ما نیازمند یکسری داکیومنت های راهنما، استانداردها، برگه های مشخصات ابزارها، محصولات و مواد (دیتا شیت) ، … هستیم. اینها بخشی از فرآیند پژوهش هستند، که به عنوان ابزارهای کار در آزمایشگاه در نظر گرفته ایم.

Techstreet / Quartzy / Scifinder

بیشتر بخوانید ...

فرض کنیم در هنگام کار بر روی پژوهش تان نیازمند یادگیری برنامه نویسی پایتون شده اید تا بتوانید بخشی از کار نرم افزاریتان را به راحتی به سرانجام برسانید. ابزارهای آموختن، موک ها یک راه حل خوب هستند. این ابزارهای آنلاین آموزش که تعدادشان در جهان به زبان فارسی و لاتین هم کم نیست می تواند یاریگر شما باشد.

Coursera / Udemy / Faradars

بیشتر بخوانید ...

در هنگام کار عملی بر روی مسئله شما باید گزارش آن را نیز، به فرمت قابل قبولی یادداشت کنید تا در پایان کار تحویل کارفرما بدهید. ابزارهای نوشتن دستیار شما هستند .با این نرم افزارهای آنلاین، شما می توانید مدیریت بهتری بر روی منابع پژوهشی تان در حین کار و بعد از آن داشته باشید.

Zotero / Endnote / Pajoohyar

بیشتر بخوانید ...

اگر کار شما قرار است به صورت مقاله یا پایان نامه ارائه شود معمولا لازم است از نظر درصد مشابهت با دیگر منابع منتشر شده ی پژوهشی کمترین تطابق را داشته باشد. ابزارهای پیش از انتشار برای همین در اختیار شماست.

Ithenticate / Grammarly / CopyScape

بیشتر بخوانید ...

ابزارهای انتشار به شما کمک می کنند تا کارتان در جای بهتر و با کیفیت تری منتشر شود. پژوهشگر با ارائه ی چکیده ی مقاله می تواند از پیشنهاد ژورنال های خوبی برخوردار شود. و با ابزارهای کیفیت استنادی مجلات، کار خود را در جای درست منتشر کند.

JCR / Eigenfactor / Journal Guide

بیشتر بخوانید ...

معمولا پژوهشگران بعد از انتشار محتوای تحقیقی خود آن را رها می کنند. اما ما فکر می کنیم شما برای دیده شدن آن باید تلاش کنید. برای مثال در سال ۲۰۱۹ بیش از ۵.۵ میلیون مدرک پژوهشی منتشر شده است که مقاله ی شما یکی از این مدارک است. پیشنهاد می کنیم راه حل هایی داشته باشید تا آن را بیشتر در معرض دید کسانی که نیاز دارند به نمایش درآورید.

Dimension / Altmetric / Sciexplore

بیشتر بخوانید ...



دستیار یابش

  • سلام! من دستیار مجازی یابش هستم. چطور می‌توانم کمک کنم؟

  • چگونه به مقالات رایگان دسترسی پیدا کنم؟
    آیا امکان خرید اکانت پایگاه‌ها وجود دارد؟
    هزینه اشتراک مجلات لاتین چقدر است؟