نرمافزار مدیریت منابع پیپرز چیست؟
نرمافزار پیپرز Papers یک نرمافزار محبوب و کارآمد برای مدیریت منابع علمی، مقالات، کتابها و سایر اسناد پژوهشی است. پیپرز ابزاری بسیار مفید برای پژوهشگران، دانشجویان و هر کسی که با حجم زیادی از مقالات علمی سروکار دارد، محسوب میشود. این نرمافزار به شما کمک میکند تا تمام منابع خود را در یک مکان سازماندهی کنید، آنها را جستجو کنید، یادداشتبرداری کرده و به طور کلی فرآیند پژوهش خود را بسیار کارآمدتر کنید.
تاریخچه نرمافزار پیپرز
پیپرز توسط الکساندر گریکسپور Alexander Griekspoor و تام گروتویس Tom Groothuis در انستیتو سرطان هلند توسعه داده شد. این دو نفر با هدف ارائه روشی برای مدیریت اسناد که شبیه به اپلیکیشن iTunes باشد، روی پیپرز کار کردند. آنها با حجم عظیمی از مقالات منتشر شده به صورت پی دی اف مواجه شدند. نرمافزار پیپرز در ابتدا به عنوان نسخه آزمایشی عمومی در فوریه ۲۰۰۷ منتشر شد. چند ماه بعد نسخه کامل ۱٫۰ آن عرضه شد. در سال ۲۰۱۳، نسخه جدیدی از این نرم افزار به همراه یک اپلیکیشن جدید برای دستگاههای اپل منتشر شد. هر دو محصول با انتقادات شدیدی از سوی کاربران مواجه شدند. کاربران با مشکلات متعددی مانند از دست رفتن پایگاه دادهها و ناسازگاری بین نسخههای موبایل و دسکتاپ روبرو شدند. در ۱۶ مارس ۲۰۱۶، شرکت ReadCube نرم افزار Papers را از Springer Nature با مبلغی نامشخص خریداری کرد. ReadCube Papers از پاییز ۲۰۱۹ در دسترس بوده است.
ویژگیها و کاربردهای نرمافزار پیپرز
جمعآوری هوشمند منابع: به کمک پیپرز به راحتی مقالات را از پایگاههای مختلف مانند PubMed، Google Scholar، Scopus جستجو و به کتابخانه دیجیتالی خود اضافه کنید.
وارد کردن آسان دادهها
سازماندهی بینظیر: با استفاده از برچسبگذاری، ایجاد پوشهها و فهرستهای هوشمند، منابع خود را بر اساس موضوع، نویسنده، سال انتشار و سایر معیارها به طور دقیق سازماندهی کنید.
در پژوهش عمیق شوید
به بیش از ۱۵۰ میلیون مقاله در پایگاه داده قابل جستجوی ما که توسط دایمنشنز Dimensions طراحی شده است متصل شوید.
تاثیر را اندازه گیری کنید.
با استنادهای مرتبط، Altmetrics و اتصال به Retraction Watch، اطمینان حاصل کنید که از تحقیقات معتبر و تاثیرگذار استفاده میکنید.
یادداشتبرداری جامع: یادداشتها، نظرات و خلاصههای خود را در مورد هر منبع به طور مستقیم در نرمافزار ثبت کنید و آنها را با همگامسازی ابری، در همه دستگاههای خود در دسترس داشته باشید.
همگام سازی دستگاه
کل کتابخانه آنلاین خود را در تمام دستگاههای دسکتاپ (Mac/PC)، برنامه مرورگر، و دستگاههای تلفن همراه (iOS/Android) به طور ایمن همگام کنید.
کتابخانههای مشترک
کتابخانههای مشترک خصوصی برای تیمهای راه دور، همکاریهای آزمایشگاهی، ژورنال کلاب، یادداشتها و حاشیهنویسیها را به اشتراک بگذارید.
وجود دستیار هوش مصنوعی پیپرز
تجزیه و تحلیل مبتنی بر هوش مصنوعی: از هوش مصنوعی مولد برای تجزیه و تحلیل سؤال شما استفاده می کند.
با پی دی اف چت کنید
امکان همکاری تیمی
بهبود درک مطلب
سنتز و تحلیل پیشرفته: برخی نسخههای پیشرفته پیپرز، ابزارهایی برای تجزیه و تحلیل منابع، استخراج دادهها و ایجاد نمودارهای مختلف ارائه میدهند که به شما کمک میکند تا بینشهای جدیدی از تحقیقات خود به دست آورید.
یکپارچگی با سایر ابزارها: پیپرز با بسیاری از نرمافزارهای دیگر مانند Microsoft Word مایکروسافت ورد، لاتکس LaTeX و زوترو Zotero یکپارچه میشود و کارایی شما را افزایش میدهد.
دانلود و نصب نرمافزار پیپرز
پیپرز رایگان نیست اما یک نسخه ۳۰ روزه رایگان دارد که اگر سازمان شما دارای سایت است، آدرس سایت یا آدرس ایمیل دانشگاه یا کسب و کار خود را وارد کنید تا بتوانید نرمافزار را نصب و استفاده کنید.
هزینه خرید نرمافزار پیپرز
- نرمافزار دانشجویی هزینه برای هر کاربر ۶۵ دلاردر سال
- نسخه پرو Pro هزینه برای هر کاربر ۱۳۰ دلار
- برای شرکتها و موسسات بزرگ درخواست بدهید.
نرمافزار پیپرز نسخه دسکتاپ (ویندوز، مک)، نسخه تحت وب و نسخه موبایل ( اندروید، آی اُ اس) دارد. ضمن اینکه این نرمافزار برای مرورگرها نیز افزونه دارد:
منوهای نرمافزار پیپرز
پیپرز رابط کاربری ساده و کاربرپسندی دارد که استفاده از آن را راحت کرده است.
در پنجره وسط شما میتوانید یک فایل داده را انتخاب کنید و یا فایل را بکشید و رها کنید و یا از طریق DOI , PMID و یا آدرس دادهها را وارد کنید. یا اینکه به صورت دستی یک مدخل را وارد نرمافزار کنید. در بخش سمت چپ در قسمت my papers شما می توانید یک لیست ایجاد کنید. از دادهها خروجی بگیرید. لیست را با همکارانتان به اشتراک بگذارید و یا حذف کنید. در قسمت Flagged برچسبها و در Recently Read مدارکی که به تازگی خواندهاید، قابل رویتاند. آیکن جستجوی سمت راست نیز امکان جستجو در برخی پایگاههای اطلاعاتی را فراهم میکند.
پیپرز ۵ منوی کاربردی به علاوه منوی help دارد.
- منوی File
- افزودن دستی مدخل ها
- همگامسازی کتابخانهها
- وارد کردن دادهها
- خروجی گرفتن از دادهها
- منوی Edit
- انتخاب دادهها
- کپی و الصاق دادهها
- یافتن مدخلها در کتابخانه
- منوی View
- تمام صفحه کردن صفحه کاری پیپرز
- منوی Tab
- انتخاب تب بعدی و قبلی
- بستن تبها
- بستن همه پنجرهها
- منوی Tools
- گرفتن استناد هوشمند برای گوگل داکز
- دریافت استناد هوشمند برای ورد
- استناد هوشمند برای سایتها
منابع آموزشی نرمافزار پیپرز
نرمافزارهای مشابه
Papers یکی از نرمافزارهای محبوب برای مدیریت منابع علمی است و با نرمافزارهای مشابه دیگری مانند اندنوت، مندلی، زوترو و سیتاوی رقابت میکند. هر یک از این نرمافزارها ویژگیها و مزایای خاص خود را دارند، اما هدف اصلی همه آنها کمک به محققان در مدیریت، سازماندهی و ارجاعدهی به منابع علمی است.
شباهتهای کلی:
- جمعآوری منابع
- سازماندهی منابع
- ارجاعدهی
- همکاری
- یادداشتبرداری
تفاوتهای اصلی:
- رابط کاربری: رابط کاربری پیپرز بسیار ساده و کاربرپسند است.
- ویژگیهای پیشرفته: پیپرز ویژگیهای پیشرفتهتری مانند ابزارهای تحلیل داده، ایجاد نمودار و یکپارچگی با سایر نرمافزارها را ارائه میدهند.
- پشتیبانی از فرمتهای فایل: هر نرمافزار از فرمتهای فایل مختلفی پشتیبانی میکند.
- قیمت
- پیپرز اپلیکیشن موبایلی دارد ولی دیگر نرمافزارهای استناددهی مانند اندنوت، زوترو، مندلی لزوما اپلیکیشن موبایلی ندارند.
- فضای ابری و همگامسازی در پیپرز قدرتمند پشتیانی میشود ولی در مندلی، زوترو و اندنوت محدودیت دارد.
- وارد کردن دیگر فایلها به جز پی دی اف، اکسل یا ورد در پیپرز پشیتیبانی می شود اما در دیگر نرمافزارها مثل اندنوت و مندلی امکان پذیر نیست.
- استخراج خودکار ابرداده و شناسایی مقاله: در پیپرز امکانپذیر است اما در زوترو، مندلی و اندنوت محدودیت دارد.
ویژگی | Papers | EndNote | Mendeley | Zotero | Citavi |
رابط کاربری | مدرن و کاربرپسند | سنتیتر | ساده و بصری | قابل تنظیم | جامع و قدرتمند |
ویژگیهای پیشرفته | تحلیل داده، افزونه مرورگر، هوش مصنوعی | مدیریت پروژههای بزرگ، همکاری گسترده | شبکهاجتماعی علمی، ابر شخصی | افزونههای متنوع، منبع باز | مدیریت اطلاعات جامع، تحلیل کیفی |
قیمت | پولی | پولی | رایگان و پولی | رایگان | پولی |
مقایسه جزئیتر پیپرز با دیگر نرمافزارهای مدیریت منابع
منابع
https://en.wikipedia.org/wiki/Papers_%28software%29