خدمات یابش برای پژوهشگران حرفه ای

خدمات یابش برای پژوهشگران, اعضای هیئت علمی، دانشجویان دکتری، متخصصان حرفه‌ای و پزشکان

پژوهش همواره جزء جدایی ناپذیر افرادی است که در محیط های علمی و تحقیقاتی مشغول به فعالیت هستند. افرادی مانند اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، پژوهشگران بخش های تحقیق و توسعه سازمان ها، دانشجویان مقاطع دکتری و بسیاری از افراد دیگر که همگی به نوعی پژوهشگر محسوب می شوند به صورت حرفه ای به این امر مشغول هستند. منظور از پژوهش حرفه ای این مسئله است که انجام تحقیق و انتشار نتایج آن در مجلات معتبر جزئی از شغل این افراد محسوب شده و به صورت مداوم باید نسبت به این امر اهتمام ورزند.

حال این افراد که در حوزه های گوناگون علمی با تنوع بسیار زیاد مشغول تحقیق و پژوهش هستند همواره به اطلاعات علمی جدید و بروز در داخل و خارج از کشور نیازمند هستند تا بتوانند بهترین نتایج را در زمینه پژوهش های خود کسب نمایند. لذا دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی مطرح در همه ی زمینه های علمی یکی از اساس ترین نیازهای این افراد است. در حال حاضر دسترسی به این گونه پایگاه ها در کشور با محدودیت های بسیاری از جمله هزینه بالای اشتراک سالانه، تحریم، عدم خرید اشتراک از سوی مراجع مربوط مانند دانشگاه ها و مراکز علمی مواجه است.

مجموعه حرفه ای یابش برای دسترسی آسان و مقرون به صرفه پژوهشگران به اطلاعات و داده های علمی مورد نیاز خود خدمات ویژه ای به این افراد ارائه میدهد. این مجموعه با دارا بودن بیش از ۶۰ میلیون مقاله ی رایگان، ۵۰۰ هزار کتاب لاتین دیجیتال و آنلاین رایگان، استانداردها، پایان نامه ها، داده های علمی پژوهشی و بسیاری از موارد دیگر در بخش تأمین منابع در خدمت پژوهشگران و محققان است.

همچنین این مجموعه امکان دسترسی رایگان و غیر رایگان را به پایگاه هایی مانند اسکوپوس و وب آو ساینس و بسیاری از دیگر پایگاه ها را نیز فراهم آورده است. مجموعه یابش علاوه در خدمات تامین منابع در بسیاری از زمینه های دیگر مانند آموزش های حرفه ای در بخش مدرسه ی سوادهای نوظهور مانند چگونگی دریافت اطلاعات از پایگاه ها، سواد اطلاعاتی و تعداد زیادی از این دست آموزش ها را نیز در اختیار کاربران خود قرار می دهد. از دیگر فعالیت های حرفه ای مجموعه یابش می توان به مجله ی کلاس آپ، خدمات استخراج داده توسط تیم حرفه ای نگاشت، دستیاری پژوهشگران و اساتید در شبکه های اجتماعی مطرح در سطح دنیا به منظور انتشار پژوهش های افراد در این شبکه های حرفه ای نیز اشاره نمود. از مهمترین مزایای انتشار پژوهش ها در این شبکه ها می توان به معرفی بیشتر افراد به دیگر محققان، انتشار مطلب در سطح وسیع تر و دریافت استناد بیشتر و بسیاری از موارد دیگر اشاره نمود.

تأمین منابع

دسترسی رایگان

کلاس آپ

داده ها و علم سنجی