کلاریویت شاخص گرنت وب آو ساینس را برای کمک به محققان در بهینهسازی استراتژیهای تامین مالی راهاندازی میکند.
به گزارش یابش و به نقل از کلاریویت این شرکت راهاندازی شاخص گرنت وب آو ساینس (Web of Science Grants Index) را برای کمک به محققان در یافتن و بهینهسازی فرصتهای تامین مالی تحقیقاتی اعلام کرد. این شاخص به محققان امکان میدهد تا به اطلاعات بیش از ۵.۲ میلیون گرنت اعطا شده از بیش از ۴۰۰ منبع مالی در سراسر جهان دسترسی داشته باشند.
جستجوی دقیقتر و کارآمدتر
شاخص گرنت وب آو ساینس با ارائه یک رابط کاربری بصری و قدرتمند، به محققان کمک میکند تا به سرعت و به آسانی فرصتهای تامین مالی مرتبط با زمینه تحقیقاتی خود را پیدا کنند. محققان میتوانند بر اساس معیارهای مختلفی مانند موضوع، نوع گرنت، منبع مالی و تاریخ اعطا، جستجو کنند.
اطلاعات عمیقتر و دقیقتر
شاخص گرنت وب آو ساینس اطلاعات عمیق و دقیقی در مورد هر گرنت ارائه میدهد، از جمله:
- خلاصهای از شرح پروژه
- مبلغ گرنت
- نام و وابستگی محققان اصلی
- تاریخ اعطا
- نتایج و دستاوردهای مرتبط با گرنت
بهینهسازی استراتژیهای تامین مالی
شاخص گرنت وب آو ساینس به محققان کمک میکند تا با تجزیه و تحلیل دادههای مربوط به گرنتهای اعطا شده، استراتژیهای تامین مالی خود را بهینهسازی کنند. محققان میتوانند از این اطلاعات برای موارد زیر استفاده کنند:
- شناسایی زمینههای تحقیقاتی با بیشترین پتانسیل تامین مالی
- شناسایی منابع مالی مناسب برای تحقیقات خود
- تقویت درخواستهای گرنت خود با ارائه شواهد و آمار
جف مالون، رئیس بخش تحقیقات علمی در کلاریویت، گفت: «ما در کلاریویت متعهد به توانمندسازی محققان برای یافتن راهحلهای نوآورانه برای چالشهای جهانی هستیم. شاخص گرنت وب آو ساینس گامی مهم در جهت این تعهد است. این شاخص به محققان کمک میکند تا به اطلاعات حیاتی در مورد فرصتهای تامین مالی دسترسی داشته باشند و استراتژیهای تامین مالی خود را بهینهسازی کنند.»
درباره وب آو ساینس
وب آو ساینس (Web of Science) یک پایگاه اطلاعاتی استنادی است که توسط موسسه کلاریویت (Clarivate) ارائه میشود. این پایگاه شامل اطلاعات مربوط به میلیونها مقاله علمی، کتاب، و سایر منابع علمی از سراسر جهان است.
وب آو ساینس به محققان امکان میدهد تا به چکیده مقالات، اطلاعات مربوط به نویسندگان، تاریخ انتشار، موضوع و کلیدواژهها، تعداد استنادات درسترسی داشته باشند. برای آشنایی بیشتر به صفحه پلتفرم پایگاه اطلاعاتی وب آو ساینس مراجعه کنید.
منبع: