شبکه اجتماعی علمی پابلونز

همکار یابش - مثنوی۱۴۰۰-۰۳-۱۰بازدید ۱۷۳۰
Posted on

شبکه اجتماعی علمی پابلونز

معرفی شبکه اجتماعی علمی پابلونز publons

پابلونز چیست؟

پابلونز یک شبکه اجتماعی علمی و منبع رایگان است که محققان را قادر می‌سازد تا نتیجه کامل‌تری از تأثیر خود را به عنوان یک نویسنده، ویراستار، نویسنده همکار و داور در یک مکان پیگیری کنند و آن را نشان دهند. محققان با ایجاد یک پروفایل در پابلونز می‌توانند با هزاران متخصص در تماس باشند. پالونز ابزاری برای ناشران برای یافتن، غربالگری، تماس و ایجاد انگیزه در داوران همکار است. پابلونز داده‌ها و انتشارات در مورد رفتار جهانی داوری همتایان را فراهم می‌کند، داوری را به محققان جوان آموزش می‌دهد و بحث و ارزیابی تحقیقات منتشر شده را برای دانشگاهیان تسهیل می‌کند. کاربران می‌توانند داوری‌های انجام شده توسط دیگر محققان را مشاهده، بررسی و امتیازدهی کنند. ادیتورهای مجلات می‌توانند از اطلاعاتی نظیر داوری‌ها، فعالیت‌های علمی، پروفایل، رزومه و دیگر اطلاعات آکادمیک و شغلی محققان جهت انجام داوری‌ها و دعوت داوران استفاده کنند.

تاریخچه پابلونز:

پابلونز در ابتدا یک وب سایت تجاری بود که از سال ۲۰۱۲ راه اندازی شد و خدمات رایگانی برای دانشگاهیان در زمینه بررسی و نقد و نظرات ویراستاری ارائه می داد. این شرکت ادعا می کرد که بیش از ۳ هزار محقق کاربر آن هستند و بیش از یک میلیون بازدید در طول ماه دارد. پابلونز در سال ۲۰۱۷ برای ارائه خدمات بهتر توسط کلاریوت خریداری شد. Publons در سال ۲۰۱۹ با ResearcherID ادغام شد. مدل فعالیت پابلونز مبتنی بر مشارکت ناشران است. نویسندگانی که در این شبکه اجتماعی عضو هستند دارای یک رکورد اطلاعاتی کامل نظیر فعالیت علمی، برنامه های شغلی و مالی، ارزیابی عملکرد و ارتقاء علمی هستند.

خدمات پابلونز:

نویسندگان و محققانی که فعالیت های علمی خود را در وب آو ساینس نمایه می کنند، پس فعالیت و ایجاد حساب کاربری در پابلونز یک Web of Science ResearcherID که برای هر نویسنده منحصربفرد بوده و با تغییر وابستگی های سازمانی و تغییر نام افراد این آی دی تغییر نخواهد کرد. کاربران با استفاده از این آی دی می توانند یک نمایه آنلاین از فعالیت علمی خود ارائه دهند و به طبع آن فعالیت های علمی خود را افزایش داده و همکاری های علمی خود را توسعه دهند. از مزایای استفاده از این سرویس به موارد زیر می توان اشاره نمود:

  1. یک آی دی ثابت برای انتشارات خود در Web of Science دارند
  2. مدیریت و ارائه تاریخچه فعالیت های علمی
  3. مدیریت و ارائه تعداد دفعات استنادهای دریافت شده مقالات
  4. امکان بررسی فعالیت های علمی دیگر محققان
  5. امکان عضویت در هیئت تحریریه مجلات علمی
  6. شناسایی همکاران بالقوه
  7. پیشگیری از اشتباهات ناشی از تشابه های اسمی نویسندگان

وب سایت اصلی

Publons

منبع

https://webofscience/Content/publons.html

این پست چقدر برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ تعداد امتیاز: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک گذاری این مطلب:
مطالب مرتبط: