همکار یابش - جباری۱۴۰۲-۰۹-۲۳بازدید ۵۵۴
Posted on

هوش مصنوعی مولد به وب آو ساینس می‌آید!

هوش مصنوعی مولد به وب آو ساینس می‌آید!
کلاریویت در حال توسعه فناوری هوش مصنوعی مولد (Generative AI)، برای بهبود پلتفرم Web of Science برای تحقیقات علمی و دانشگاهی است. دستیار تحقیقاتی Web of Science AI، که برای آزمایش بتا در دسامبر برنامه ریزی شده است، هدف آن ساده سازی فرایندهای تحقیقاتی و کمک به بهبود نتایج است.
به گزارش یابش و به نقل از کلاریویت، نگرانی هایی در مورد تأثیر بالقوه هوش مصنوعی مولد بر اخلاقیات تحقیق و اعتماد به خروجی علمی وجود دارد. هدف Clarivate از آوردن هوش مصنوعی مولد به Web of Science این است که به محققان کمک کند تا کارآمدتر و موثرتر تحقیق کنند. این می تواند منجر به پیشرفت های سریعتر در علم و فناوری شود.

سه روش استفاده از هوش مصنوعی مولد در تحقیقات

پتانسیل تحول آفرین هوش مصنوعی مولد (Generative AI) می‌تواند جنبه های مختلف فرآیند تحقیق از مرور ادبیات تا تولید ایده‌های جدید را ساده کند. در اینجا یک تجزیه و تحلیل دقیق تر از نحوه استفاده از هوش مصنوعی تولید کننده (Generative AI) در تحقیقات آورده شده است:

خودکارسازی مرور ادبیات با استفاده از هوش مصنوعی

هوش مصنوعی مولد (Generative AI) می‌تواند با دقت در حجم زیادی از مقالات تحقیقاتی جستجو کند و اطلاعات مرتبط را استخراج کند و مفاهیم اصلی، یافته ها و روش های تحقیق را شناسایی کند. این امر فرایند دستی و خسته کننده گشتن در میان مقالات را حذف می کند و به محققان زمان و تلاش زیادی را می دهد. علاوه بر این، مرور ادبیات مبتنی بر هوش مصنوعی می تواند اطلاعات پنهان را کشف کند که ممکن است توسط بازرسان انسانی نادیده گرفته شود.

خلاصه نویسی مقالات تحقیقاتی با استفاده از هوش مصنوعی

فشرده سازی مقالات تحقیقاتی طولانی به خلاصه های کوتاه یک ویژگی ارزشمند دیگر از هوش مصنوعی مولد (Generative AI) است. می تواند جوهره یک مقاله را به یک نمای کلی واضح و آموزنده تبدیل کند، این امکان را به محققان می دهد تا به سرعت نقاط اصلی را درک کنند و از روندهای جدید آگاه شوند. این امر به ویژه برای دانشجویان و محققان مفید است که نیاز به پردازش سریع حجم زیادی از ادبیات تحقیقاتی دارند.

ایجاد ایده های تحقیق جدید با استفاده از هوش مصنوعی

هوش مصنوعی مولد(Generative AI) می‌تواند نقش مهمی در تشویق نوآوری با کشف الگوها، ارتباطات و بینش‌ها از داده های تحقیقاتی موجود داشته باشد. با تجزیه و تحلیل مجموعه بزرگی از مقالات، الگوریتم های هوش مصنوعی می توانند شکاف‌های دانش، زمینه های تحقیقاتی ناشناخته و پیوندهای بالقوه بین زمینه های مختلف را شناسایی کنند. این امر می تواند محققان را به فراتر رفتن از تفکر متعارف خود و جستجوی زمینه های جدید تحقیق، منجر به کشف های ساختار شکنانه شود.
هوش مصنوعی مولد یک فناوری نوظهور با پتانسیل انقلابی در تحقیقات است. Clarivate با توسعه هوش مصنوعی مولدی که از کیفیت بالایی برخوردار باشد و به اخلاقیات تحقیق احترام بگذارد، به دنبال کمک به محققان در انجام تحقیقاتی است که به طور قابل توجهی بر جهان تأثیر بگذارد.
از آنجا که این پلتفرم در ایران قابل استفاده نیست، در حال حاضر استفاده از نسخه آزمایشی بتا امکان‌پذیر نیست و برای استفاده از آن باید منتظر نسخه اصلی باشیم.

این پست چقدر برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ تعداد امتیاز: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک گذاری این مطلب:
مطالب مرتبط:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *