پایگاه اطلاعاتی فنی و مهندسی ناول

همکار یابش - مثنوی۱۴۰۰-۱۱-۰۶بازدید ۶۰۷
Posted on

پایگاه اطلاعاتی فنی و مهندسی ناول

 

معرفی پایگاه اطلاعاتی فنی و مهندسی ناول knovel

پایگاه اطلاعاتی یک پایگاه از زیر مجموعه الزویر است که در زمینه داده های پژوهشی حوزه علوم فنی و مهندسی فعالیت می کند. این پایگاه اطلاعاتی یک پشتیبان ارائه راه حل برای مسائل و پروژه های مهندسی است که به صورت مداوم و آنلاین در دسترس کاربران خود قرار دارد. این پایگاه شامل داده های فنی، نمودارهای تعاملی، فرمول هی مهندسی، جداول دارایی و انواع داده هایی است که یک مهندس به آن نیاز دارد.

معمولا مهندسین در هنگام طراحی پروژه های خود به انواع داده ها، جداول و فرمول های مهندسی نیاز دارند تا بتوانند محاسبات دقیقی را در حوزه کاری خود داشته باشند. این پایگاه با جمع آوری داده های قابل اعتماد از منابع معتبر راه حل های تحلیلی را در دسترس کاربران قرار داده و در زمان آنان صرفه جویی بسیاری می کند.

از جمله شاخه های مهندسی که ناول داده های پژوهشی و تحلیلی را در اختیار آنان قرار می دهد می توان به مهندسی هوا و فضا، نفت و گاز، صنایع دفاعی، مهندسی طراحی و ساخت، مهندسی شیمی و ساخت تجهیزات اشاره کرد.

همچنین این پایگاه با در اختیار قرار دادن ابزارهای تحلیلی مهندسی و محاسباتی و نرم افزارهای مهندسی به صورت یکپارچه یک جعبه ابزار جامع را در اختیار کاربران قرار می دهد. از جمله مزایای استفاده از این پایگاه به موارد زیر می توان اشاره نمود:

۱. کاهش زمان طراحی پروژه و افزایش سرعت ورود به بازار

۲. کاهش هزینه های طراحی و توسعه و مشاوره

۳. کاهش چرخه های تکراری آزمایش، طراحی و محاسبه

۴. بهبود اتوماسیون و کنترل فرایند پروژه

۵. افزایش اطمینان محاسبات و تجهیزات و خط مونتاژ

۶. افزایش پشتیبانی دانش و دسترسی به داده های قابل اعتماد برای همه کاربران در زمان ها و مکان های مختلف

طبق بررسی که از کاربران این پایگاه اطلاعاتی صورت گرفته است آنها معتقدند که پس از استفاده از ناول ۳ تا ۱۵ ساعت در ماه در وقت آنان برای دستیابی به اطلاعات صرفه جویی شده است و ۸۰ درصد کاربران از داده های ارائه شده رضایت کامل داشته اند. همچنین ۸۳ کاربران اذعان داشته اند که استفاده از این پایگاه هزینه های طراحی و مشاوره آنان را تا حد زیادی کاهش داده است.

کجا استفاده کنیم؟

ناول در دو جا قابل اسفاده است
۱٫ در وب سایت اصلی آن که بصورت دسترسی باز امکان مرور،جستجو و دیدن نتایج وجود دارد ولی متن کامل منابع باید دسترسی داشت.

۲٫ در پلتفرم اینجنیرینگ ویلیج که دسترسی بسته است و باید از همان ابتدای ورود برای جستجو، مرور و محتوای کامل متن ها، دسترسی داشت

 

این پست چقدر برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ تعداد امتیاز: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک گذاری این مطلب:
مطالب مرتبط: