معرفی پایگاه اطلاعاتی Scival
این پایگاه اطلاعاتی یکی از زیر مجموعههای قدرتمند الزویر است و یک منبع مبتنی بر وب با قدرت و انعطافپذیری بینظیر است که امکان دسترسی به اطلاعات جامع و عملکرد تحقیقاتی بیش از ۲۰ هزار محقق و موسسه تحقیقاتی را برای کاربران فراهم میآورد. این پایگاه به کاربران این امکان را میدهد که عملکرد تحقیقاتی خود را پیگیری کرده و آینده آن را مجسم نمایند.
پایگاه اطلاعاتی سایول در حال حاضر در بیش از ۲۳۰ کشور در سطح جهان توسط محققان مورد استفاده قرار میگیرد و این افراد میتوانند با استفاده از امکانات این پایگاه مشارکتهای استراتژیک خود را توسعه دهند، تحقیقات جدید و نوظهور را به سرعت بررسی کنند، مقالات منتشر شده را تجزیه و تحلیل کنند و گزارشهای منحصربفرد متناسب با تحقیقات خود را ایجاد کنند.
سایول به کاربران این امکان را میدهد که مقالات خود را با استفاده فناوری رایانهای پیشرفته آن تجزیه و تحلیل کنند و آن را با دیگر مقالات منتشر شده مقایسه و بررسی نمایند. این پایگاه به کاربران امکان دسترسی به اطلاعات بیش از ۵۵ میلیون رکورد انتشاراتی از بیش از ۲۲ هزار مجله از ۵۰۰۰ ناشر را میدهد. در حال حاضر پایگاه اطلاعاتی سایول دسترسی به اطلاعات متریک بیش از ۳۰۰ تریلیون داده را فراهم آورده است.
ورود به این پایگاه مستلزم خرید اختصاصی این سرویس توسط دانشگاه میباشد. (البته یابش خدمات لازم برای دادههای مورد نیاز دانشگاههای ایران را انجام میدهد)
بعد از ورود به پایگاه این صفحه را مشاهده مینماییم:
در بخش Overview به اطلاعات اصلی هر موسسه، کشور و گروههای پژوهشی دست مییابیم. در بخش Benchmarking همهی تولید علم موسسه، کشور و گروهها را با دیگران و بر اساس پارمترهای مختلف میتوانیم مقایسه کنیم و محک بزنیم. در بخش Collaboration نقشهی همکاریهای منطقهای و بینالمللی موسسه خود را می یابید.
بخش Overview دارای دادههای زیر میباشد:
خلاصهی آماری: تعداد انتشارات در بازهی زمانی، تعداد استنادات، تعداد نویسندهها، ضریب استنادی وزندهی شده، تعداد استناد بر تعداد انتشار
نکته : هر صورت وضعیت که دریافت میشود میتواند در ۶ حالت بازهی زمانی و ۲۷ موضوع اصلی همراه با ۳۳۴ زیرشاخهی موضوعی مورد بررسی قرار گیرد
در مرحلهی بعد میتوانیم به بخش اسناد منتشر شدهی سازمان برویم.
که علاوه بر نمایش تعداد در هر سال از بازهی مورد بررسی خروجی در برترینها (Top)ها رو هم نشان میدهد;